Forskjell mellom versjoner av «Moss Jern- og Stanseindustri»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Moss Jern- og Stanseindustri''' ble etablert i 1964 og produserer tynnplater og komponenter for bruk i annen industriell produksjon. I 2017 flyttet bedriften fra Rørskogen i Rygge ti...)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Moss Jern- og Stanseindustri''' ble etablert i 1964 og produserer tynnplater og komponenter for bruk i annen industriell produksjon. I 2017 flyttet bedriften fra Rørskogen i Rygge til tre ganger så store lokaler på Solgård skog.
+
'''Moss Jern- og Stanseindustri''' ble etablert i 1964 og produserer tynnplater og komponenter for bruk i annen industriell produksjon. I 2017 flyttet bedriften fra Rørskogen i Rygge til tre ganger så store lokaler på Solgård skog, nå med navnet Tronrud Engineering Moss.
I oppgraderte lokaler, og med nytt helautomatisk stanseanlegg. Bedriften eies fra 2008 av Hønefoss-selskapet Tronrud Engeneering.
+
I oppgraderte lokaler, og med nytt helautomatisk stanseanlegg. Bedriften eies fra 2008 av Hønefoss-selskapet Tronrud Engeneering.I starten besto produksjonen ev sveisebriller og butikkinnredninger. I dag er det produksjon av store antall tynnplater som brukes i diverse industriprodukter.
 +
Fleksibilitet, kvalitet, kompetanse og leveringsprosesjon kjennetegner bedriften. Bedriften lå tidligere på Rørskogen industriområde, nå på Solgaard skog
 +
 
 
   
 
   
 
'''Kilde:'''
 
'''Kilde:'''

Revisjonen fra 9. okt. 2019 kl. 01:52

Moss Jern- og Stanseindustri ble etablert i 1964 og produserer tynnplater og komponenter for bruk i annen industriell produksjon. I 2017 flyttet bedriften fra Rørskogen i Rygge til tre ganger så store lokaler på Solgård skog, nå med navnet Tronrud Engineering Moss. I oppgraderte lokaler, og med nytt helautomatisk stanseanlegg. Bedriften eies fra 2008 av Hønefoss-selskapet Tronrud Engeneering.I starten besto produksjonen ev sveisebriller og butikkinnredninger. I dag er det produksjon av store antall tynnplater som brukes i diverse industriprodukter. Fleksibilitet, kvalitet, kompetanse og leveringsprosesjon kjennetegner bedriften. Bedriften lå tidligere på Rørskogen industriområde, nå på Solgaard skog


Kilde:

• Nils Tore Kristiansen til Moss Avis

---

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)