Forskjell mellom versjoner av «Skole-, oppvekst- og kulturutvalget»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Skole- oppvekst og kulturutvalget''' (SOK) i Moss består av 9 medlemmer som er valgt av [[Bystyret]], fortrinnsvis blant dets medlemmer og varamedlemmer. Bystyret velger leder og nestleder. Representant for [[Ungdommens bystyre]] har møte- og talerett. Utvalget har ansvaret for skoler og barnehager, skolefritidsordning, voksenopplæring, kulturskole, bibliotek, museum, kunst og kultur (herunder idrett), fritidsklubber, tilskuddsordninger til det frivillige organisasjonslivet, nærmiljøtiltak, vennskapsbyarbeid, barnevern, helsestasjoner og skolehelsetjenesten.
+
'''Skole-, oppvekst- og kulturutvalget''' (SOK) i Moss består av 9 medlemmer som er valgt av [[Bystyret]], fortrinnsvis blant dets medlemmer og varamedlemmer. Bystyret velger leder og nestleder. Representant for [[Ungdommens bystyre]] har møte- og talerett. Utvalget har ansvaret for skoler og barnehager, skolefritidsordning, voksenopplæring, kulturskole, bibliotek, museum, kunst og kultur (herunder idrett), fritidsklubber, tilskuddsordninger til det frivillige organisasjonslivet, nærmiljøtiltak, vennskapsbyarbeid, barnevern, helsestasjoner og skolehelsetjenesten.
  
  
Linje 12: Linje 12:
  
 
[[Kategori: Moss kommune]]
 
[[Kategori: Moss kommune]]
 +
[[Kategori: Sport]]
 +
[[Kategori: Skoler]]
 +
[[Kategori: Barnehager]]
 +
[[Kategori: Kultur]]

Revisjonen fra 9. jun. 2014 kl. 17:15

Skole-, oppvekst- og kulturutvalget (SOK) i Moss består av 9 medlemmer som er valgt av Bystyret, fortrinnsvis blant dets medlemmer og varamedlemmer. Bystyret velger leder og nestleder. Representant for Ungdommens bystyre har møte- og talerett. Utvalget har ansvaret for skoler og barnehager, skolefritidsordning, voksenopplæring, kulturskole, bibliotek, museum, kunst og kultur (herunder idrett), fritidsklubber, tilskuddsordninger til det frivillige organisasjonslivet, nærmiljøtiltak, vennskapsbyarbeid, barnevern, helsestasjoner og skolehelsetjenesten.


Kilde:

  • Fakta om Moss 2008-2010Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt (EV)