Superfamily

Fra Moss byleksikon
Hopp til: navigasjon, søk

Superfamily var en poprockgruppe fra Moss som ble startet i 2002. Superfamily slo igjennom nasjonalt i 2009, da de vant Spellemannsprisen for albumet Warszawa og fikk flere store radiohits, bl.a. det årets mest spilte låt på P3: «The radio has expressed concerns about what you did last night».

De vant også to Alarm-priser i 2007, i kategorien beste liveband og beste låt med «The radio has expressed...». Andre kjente låter var: «Taxi dancing», «It's a lie», «I could be a real winner», «Warszawa», «Let's go dancing», «Pay the price».


Bandets musikere:

Opprinnelige medlemmer:

  • Martin Steffensen (gitar)
  • Kim Granholt (synth)
  • Steven Ray Wilson (vokal)

Da bandet ble oppløst i august 2013 var disse også med:

  • Terje Krumins (vokal, gitar)
  • Øyvind Storli Hoel (bass)
  • Richard Lorentz Johansen (trommer)


Diskografi

Bandet ga ut 5 album:

2004: Champagne

2005: Back in Paris

2007: Warszawa

2009: Guns tonight

2013: All American



Kilde:

  • Wikipedia-artikkel om bandet
  • Moss Avis 06.08.13.



Artikkelen er skrevet av: Jørgen Ludvigsen (JL)