Transporttilbudet Flex

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk

Transporttilbudet Flex er en blanding av taxi og buss i Moss og Rygge, etablert fra 2019. Man blir plukket opp hjemme hvis det er utenfor sentrum, eller på en Flex-møteplass i sentrum. Flex ligner også på buss fordi ruten er innenfor et bestemt område på bestemte tider og dager, og det kan det være flere passasjerer med på reisen.

I Rygge kan tilbudet brukes på strekningene fra Sykehuset på Kalnes, Larkollen, Årefjorden, mot sentrum om formiddagen og tilbake senere på dagen. På Jeløy er det Flexruter fra Alby, Jeløy kapell, Nes og Ørejordet. Og den samme ruten tilbake senere på dagen. Flex stopper bare ved møteplasser der noen har bestilt henting eller levering. Siden det kan være flere passasjerer, kan kjøretiden variere fra tur til tur.

Flex er for alle og er gratis, men må bestilles.

Nå kan du bestille transport når du måtte ønske mellom klokka 09 og 14 i Moss sentrum, inkludert Jeløya, Ørejordet og Rygge storsenter.

Utenfor sentrum må Flex-linjene til Halmstad, Fuglevik og Larkollen bestilles 1 time før ønsket reisetidspunkt. Flex linje har avreise fra Larkollen og Halmstad på formiddagen og kjører til Moss sentrum med retur på ettermiddagen.

Flex stopper bare der kunder skal hentes eller leveres. Fordi Flex som oftest har flere passasjerer på hver bestilling, vil kjøretiden variere noe fra tur til tur.

Flex kjører mandag til lørdag, og kan bestilles mellom kl 09 og 14.

.


Kilde:

  • Østfold kollektivtrafikk

---

EV