Forskjell mellom versjoner av «Europris»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
 
(Én mellomliggende revisjon av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
'''Europris sentrallager''' i Moss Næringspark på Nore, tett på fylkesvei 120 er landets tredje største lagerbygg, på 60.000 kvadratmeter. Den høyeste delen rager 37 meter over bakken. Det gjør den til landets høyeste lagerbygning. Det er Bjørn Rune Gjelsten i Fabritius gruppen AS som eier bygningen og den 150 mål store tomten, som Europris leier. Europris har hatt fire forskjellige lagre i Fredrikstad, men nå får butikk-kjeden alt på ett sted i Moss. Europris har nærmere 260 butikker rundt om i landet. Lageret i Moss skal dekke østlandsområdet. Lageret ble innviet i 2019, men det vil ta et par år før hele lageret er i fullt bruk.
+
'''Europris sentrallager''' i Moss Næringspark på Nore, tett på fylkesvei 120 er landets tredje største lagerbygning med sine på 60.000 kvadratmeter. Den høyeste delen rager 37 meter over bakken. Det gjør den til landets høyeste lagerbygning. Det er Bjørn Rune Gjelsten i Fabritius gruppen AS som eier bygningen og den 150 mål store tomten, som Europris leier. Europris har hatt fire forskjellige lagre i Fredrikstad, men nå får butikk-kjeden alt på ett sted i Moss. Europris har nærmere 260 butikker rundt om i landet. Lageret i Moss skal dekke østlandsområdet. Lageret ble innviet i 2019, mens Europris ble etablert i 1991.
 +
 
 +
 
  
  
Linje 8: Linje 10:
 
---
 
---
  
Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)
+
[[EV]]
  
 
[[Kategori: Bedrifter]]
 
[[Kategori: Bedrifter]]

Nåværende revisjon fra 13. aug. 2021 kl. 14:29

Europris sentrallager i Moss Næringspark på Nore, tett på fylkesvei 120 er landets tredje største lagerbygning med sine på 60.000 kvadratmeter. Den høyeste delen rager 37 meter over bakken. Det gjør den til landets høyeste lagerbygning. Det er Bjørn Rune Gjelsten i Fabritius gruppen AS som eier bygningen og den 150 mål store tomten, som Europris leier. Europris har hatt fire forskjellige lagre i Fredrikstad, men nå får butikk-kjeden alt på ett sted i Moss. Europris har nærmere 260 butikker rundt om i landet. Lageret i Moss skal dekke østlandsområdet. Lageret ble innviet i 2019, mens Europris ble etablert i 1991.Kilde:

  • Moss Avis

---

EV