Forskjell mellom versjoner av «Europris»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Europris sentrallager''' i Moss Næringspark på Nore er landets tredje største lagerbygg, på 60.000 kvadratmeter, og den høyeste delen rager 36 meter over bakken. Europris har hat...)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Europris sentrallager''' i Moss Næringspark på Nore er landets tredje største lagerbygg, på 60.000 kvadratmeter, og den høyeste delen rager 36 meter over bakken. Europris har hatt fire forskjellige lagre i Fredrikstad, men nå får butikk-kjeden alt på ett sted i Moss. Europris har nærmere 260 butikker rundt om i landet. Lageret i Moss skal dekke østlandsområdet.
+
'''Europris sentrallager''' i Moss Næringspark på Nore, tett på fylkesvei 120 er landets tredje største lagerbygg, på 60.000 kvadratmeter. Den høyeste delen rager 37 meter over bakken. Det gjør den til landets høyeste lagerbygning. Det er Bjørn Rune Gjelsten i Fabritius gruppen AS som eier bygningen og den 150 mål store tomten, som Europris leier. Europris har hatt fire forskjellige lagre i Fredrikstad, men nå får butikk-kjeden alt på ett sted i Moss. Europris har nærmere 260 butikker rundt om i landet. Lageret i Moss skal dekke østlandsområdet. Lageret ble innviet i 2019, men det vil ta et par år før hele lageret er i fullt bruk.
 +
 
 +
 
 +
'''Kilde:'''
 +
 
 +
* Moss Avis
  
 
---
 
---

Revisjonen fra 24. mai 2019 kl. 16:28

Europris sentrallager i Moss Næringspark på Nore, tett på fylkesvei 120 er landets tredje største lagerbygg, på 60.000 kvadratmeter. Den høyeste delen rager 37 meter over bakken. Det gjør den til landets høyeste lagerbygning. Det er Bjørn Rune Gjelsten i Fabritius gruppen AS som eier bygningen og den 150 mål store tomten, som Europris leier. Europris har hatt fire forskjellige lagre i Fredrikstad, men nå får butikk-kjeden alt på ett sted i Moss. Europris har nærmere 260 butikker rundt om i landet. Lageret i Moss skal dekke østlandsområdet. Lageret ble innviet i 2019, men det vil ta et par år før hele lageret er i fullt bruk.


Kilde:

  • Moss Avis

---

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)