Forskjell mellom versjoner av «Frisklivssentralen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Frisklivssentralen''' i Moss kommune var en del av det forebyggende og helsefremmende arbeidet i Moss kommune. Frisklivssentralen skulle hjelpe dem som trenger og ønsker å endre levevanene sine innenfor fysisk aktivitet, kosthold og/eller tobakksbruk. Den enkelte fikk individuell veiledning ved helsesamtaler. Men tilbudet fikk en kort levetid i Moss: Det ble nedlagt i 2013 da staten ikke lenger ga øremerket tilskudd.
+
'''Frisklivssentralen''' i Moss kommune var en del av det forebyggende og helsefremmende arbeidet i Moss kommune. Frisklivssentralen skulle hjelpe dem som trenger og ønsker å endre levevanene sine innenfor fysisk aktivitet, kosthold og/eller tobakksbruk. Den enkelte fikk individuell veiledning ved helsesamtaler. Tilbudet omfattet også utetrening i [[Nesparken]]. Men tilbudet fikk en kort levetid i Moss: Det ble opprettet med statsstøtte i 2012 og lagt i 2013 da staten ikke lenger ga øremerket tilskudd.
  
 
'''Kilder:'''
 
'''Kilder:'''
 
* Moss kommune
 
* Moss kommune
*Moss Avis.
+
* Moss Avis.
  
 
----------
 
----------

Revisjonen fra 25. sep. 2014 kl. 19:32

Frisklivssentralen i Moss kommune var en del av det forebyggende og helsefremmende arbeidet i Moss kommune. Frisklivssentralen skulle hjelpe dem som trenger og ønsker å endre levevanene sine innenfor fysisk aktivitet, kosthold og/eller tobakksbruk. Den enkelte fikk individuell veiledning ved helsesamtaler. Tilbudet omfattet også utetrening i Nesparken. Men tilbudet fikk en kort levetid i Moss: Det ble opprettet med statsstøtte i 2012 og lagt i 2013 da staten ikke lenger ga øremerket tilskudd.

Kilder:

  • Moss kommune
  • Moss Avis.

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)