Forskjell mellom versjoner av «Galleri Henrik Gerner»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 3: Linje 3:
  
  
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2003 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier.  Bygningen [["Kong Carl"]] som huser utstillingslokalene  er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året.
+
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier.  Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året.Bygningen [["Kong Carl"]] som huser utstillingslokalene  er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817.
 +
 
 
''EV''.
 
''EV''.
 
  
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]

Revisjonen fra 9. des. 2012 kl. 14:55Galleri Henrik Gerner i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året.Bygningen "Kong Carl" som huser utstillingslokalene er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817.

EV.