Forskjell mellom versjoner av «Galleri Henrik Gerner»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av [[Galleri Brandstrup]], og er et av landets største private gallerier. Eier er Dag Modal. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen «[[Kong Carl]]», som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget som privatbolig for [[Chrystie, David|David Chrystie]]  i 1817.
+
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier. Eier er Dag Modal. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen «[[Kong Carl]]», som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget som privatbolig for [[Chrystie, David|David Chrystie]]  i 1817.
  
 
''EV''
 
''EV''
 
  
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]

Revisjonen fra 31. mar. 2014 kl. 20:07

Galleri Henrik Gerner i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier. Eier er Dag Modal. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen «Kong Carl», som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget som privatbolig for David Chrystie i 1817.

EV