Forskjell mellom versjoner av «Galleri Henrik Gerner»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
 
(3 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av [[Galleri Brandstrup]], og er et av landets største private gallerier. Eier er Dag Modal. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen «[[Kong Carl]]», som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget som privatbolig for [[Chrystie, David|David Chrystie]]  i 1817.
+
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 i Moss har eksistert siden 2002 som en etterfølger av [[Galleri Brandstrup]], og er et av landets største private gallerier. Eier er Dag Modal. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen «[[Kong Carl]]», som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget som privatbolig for [[Chrystie, David|David Chrystie]]  i 1817. Galleri Henrik Gerner ble nedlagt i 2017.
  
''EV''
+
'''Kilde:''' Dag Modal
 +
----------
  
 +
Skrevet av Elisabeth Vogt ([[EV]])
  
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]

Nåværende revisjon fra 17. nov. 2018 kl. 20:35

Galleri Henrik Gerner i Henrik Gerners gate 7 i Moss har eksistert siden 2002 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier. Eier er Dag Modal. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen «Kong Carl», som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget som privatbolig for David Chrystie i 1817. Galleri Henrik Gerner ble nedlagt i 2017.

Kilde: Dag Modal


Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)