Forskjell mellom versjoner av «Galleri Henrik Gerner»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2003 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier. bygningen [[…)
 
Linje 3: Linje 3:
  
  
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2003 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier.  bygningen [["Kong Carl"]] som huser utstillingslokalene  er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året.
+
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2003 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier.  Bygningen [["Kong Carl"]] som huser utstillingslokalene  er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året.
''EV''
+
''EV''.
 +
 
  
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]

Revisjonen fra 13. aug. 2012 kl. 19:33Galleri Henrik Gerner i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2003 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier. Bygningen "Kong Carl" som huser utstillingslokalene er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. EV.