Forskjell mellom versjoner av «Galleri Henrik Gerner»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 3: Linje 3:
  
  
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier.  Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året.Bygningen [["Kong Carl"]] som huser utstillingslokalene er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817.
+
'''Galleri Henrik Gerner''' i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av [[Galleri Brandstrup]], og er et av landets største private gallerier.  Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen [["Kong Carl"]], som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817.
  
 
''EV''.
 
''EV''.
  
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]
 
[[Kategori: Kunstgallerier]]

Revisjonen fra 23. sep. 2013 kl. 19:08Galleri Henrik Gerner i Henrik Gerners gate 7 har eksistert siden 2002 som en etterfølger av Galleri Brandstrup, og er et av landets største private gallerier. Galleriets profil er norsk og internasjonal samtidskunst med hovedvekt på billedkunst. Galleriet arrangerer ca. 10 hovedutstillinger i året. Bygningen "Kong Carl", som huser utstillingslokalene, er det nest eldste murhuset i Moss, bygget i 1817.

EV.