Grindvold omsorgsbolig

Fra Moss byleksikon
Sideversjon per 4. jun. 2024 kl. 04:49 av EV (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Grindvold omsorgsbolig, var ferdig i 2024. Huset har 48 leiligheter i to etasjer. Det er seks fløyer med åtte leiligheter i hver fløy og eget kjøkken i underetasjen. Omsorgsboligene er beregnet for mennesker med demens og kognitiv svikt. Hjemmet er bemannet med sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere og pleiemedarbeidere. Det er også fokus på velferdsteknologi for å frigjøre varme hender for å bedre kvaliteten på tjenestene. Tilknyttet omsorgsboligene er det frisør og egen aktivitetsavdeing.

Grindvold omsorgsbolig, ble tatt i bruk våren 2024.

Hver etasje har tre fløyer med fargekoder, for at det skal være enkelt for alle å finne frem i. I underetasjen er et aktivitetssenter med 20 plasser for hjemmeboende brukere.

Omsorgsboligen har eget kjøkken, bemannet med fire kokker. Derfra serveres det varm mat til både beboerne og brukerne av aktivitetssenteret. I tredje etasje er administrasjonsdelen med fasiliteter for de ansatte.

Totalt har Grindvold omsorgsbolig 65 faste ansatte fordelt på omsorgsboligen, aktivitetssenteret og kjøkkenet. Utenfor bygningen finnes en sansehage som omkranser deler av eiendommen. Grindvold omsorgsbolig ligger i naturskjønne omgivelser som bidrar til trivsel og velvære for beboerne.

Kilde:

  • Moss kommune.

....

EV