Forskjell mellom versjoner av «Kiwanis Jalund»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
m
Linje 1: Linje 1:
'''Kiwanis Club Jalund''' (gammelt ord for Jeløy), ble stiftet i 1990 er en ren dameklubb. Kiwanis er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige kvinner og menn som aktivt arbeider for barn og unge. På møtene er det foredrag, diskusjoner, utflukter, arrangementer og inntektsbringende aktiviteter.       
+
'''Kiwanis Club Jalund''' (gammelt ord for Jeløy), ble stiftet i 1990 som en ren dameklubb . Kiwanis er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige kvinner og menn som aktivt arbeider for barn og unge. På møtene er det foredrag , diskusjoner , utflukter , arrangementer og inntektsbringende aktiviteter .       
Klubben har flere intektsgivende arrangementer, som  mannekengoppvisning, salg av kalendere, og julemarked.  
+
Klubben har flere inntektsgivende arrangementer, som  mannekengoppvisning , salg av kalendere , og julemarked.  
Overskuddet deles ut i nærmiljøet mellom aktiviteter for barn, Distrikt Norden's prosjekter og Internasjonale prosjekter.  
+
Overskuddet deles ut i nærmiljøet og fordeles mellom aktiviteter for barn , Distrikt Norden's prosjekter og Internasjonale prosjekter .  
Kiwanis består av kvinner og menn i alle aldre som ønsker å gjøre en innsats, og ser nytten av å gjøre dette i et større fellesskap for å oppnå bedre resultat enn alene. Kiwanisklubber finnes over hele verden, og det finnes også klubber for barn og ungdom.
+
Kiwanis består av kvinner og menn i alle aldre som ønsker å gjøre en innsats , og ser nytten av å gjøre dette i et større fellesskap for å oppnå bedre resultat enn man makter alene . Kiwanisklubber finnes over hele verden , og det finnes også klubber for barn og ungdom .
I 2011 startet Kiwanis  i samarbeid med UNICEF et fireårig vaksineringsprogram for nyfødte og deres mødre. Målsettingen er å eliminere dødsfall pga stivkrampe.  
+
I 2011 startet Kiwanis  i samarbeid med UNICEF et fireårig vaksineringsprogram for nyfødte og deres mødre . Målsettingen er å eliminere dødsfall pga. stivkrampe .  
  
 
''EV''
 
''EV''

Revisjonen fra 31. jan. 2014 kl. 11:30

Kiwanis Club Jalund (gammelt ord for Jeløy), ble stiftet i 1990 som en ren dameklubb . Kiwanis er en internasjonal humanitær organisasjon av frivillige kvinner og menn som aktivt arbeider for barn og unge. På møtene er det foredrag , diskusjoner , utflukter , arrangementer og inntektsbringende aktiviteter . Klubben har flere inntektsgivende arrangementer, som mannekengoppvisning , salg av kalendere , og julemarked. Overskuddet deles ut i nærmiljøet og fordeles mellom aktiviteter for barn , Distrikt Norden's prosjekter og Internasjonale prosjekter . Kiwanis består av kvinner og menn i alle aldre som ønsker å gjøre en innsats , og ser nytten av å gjøre dette i et større fellesskap for å oppnå bedre resultat enn man makter alene . Kiwanisklubber finnes over hele verden , og det finnes også klubber for barn og ungdom . I 2011 startet Kiwanis i samarbeid med UNICEF et fireårig vaksineringsprogram for nyfødte og deres mødre . Målsettingen er å eliminere dødsfall pga. stivkrampe .

EV

Kilde: Elisabeth Borge Larsen