Moss Amcarklubb

Fra Moss byleksikon
Sideversjon per 5. apr. 2021 kl. 14:24 av EV (diskusjon | bidrag) (Ny side: '''Moss Amcarklubb''' holder til i Vogts gate 11, den tidligere brannstasjonen i Moss. Klubben ble stiftet i 2012 under navnet Moss og Omegn Motorhistoriske Forening, men skiftet navn i…)
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Moss Amcarklubb holder til i Vogts gate 11, den tidligere brannstasjonen i Moss. Klubben ble stiftet i 2012 under navnet Moss og Omegn Motorhistoriske Forening, men skiftet navn i 2018. Intensjonen er å samle alle i distriktet med motorinteresse. Spesielt ønsker klubben å tiltrekke seg ungdom som kan bære motorinteressen videre.

Klubben skal være et naturlig samlingspunkt for folk i Moss og omegn med interesse for amerikanske biler. Klubbens fundament og eksistens er basert på medlemmenes eget engasjement og innsats. I husets 2. etasje har klubben laget et stort forsamlingslokale og innredet et kontor. I vognhallen har klubben to biler som tas vare på for Moss By- og Industrimuseum, i tillegg til eget utstyr. Klubblokalet holdes åpent to ganger i uken. I vintersesongen holdes alt i fra motorrelaterte kåserier til filmkvelder og utflukter til museum og kjøretøyrelaterte verksteder. I sommersesongen er klubben mest kjent for Motordagen i Nesparken, som arrangeres første helg i april, i tillegg til flere Cars & Coffee-arrangementer og kjøreturer i distriktet. I tillegg til oppstillingsplassene foran vognhallen får klubben benytte parkeringsplassen på baksiden av huset med innkjøring via Skolegata. På klubbhuset er alle velkommen, uavhengig om man er medlem eller ikke.

Kilde:

  • Klubbens hjemmeside


....

EV: