Forskjell mellom versjoner av «Moss byleksikon:Velkommen til Moss byleksikon»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 3: Linje 3:
 
= Velkommen til Moss byleksikon! =  
 
= Velkommen til Moss byleksikon! =  
  
[[Moss byleksikon:Om|Moss byleksikon]] er nøyaktig som [http://wikipedia.no Wikipedia] et prosjekt hvor man skriver og bruker en [http://no.wikipedia.org/wiki/Encyklopedi encyklopedi] sammen. Målet er og har vært å lage et leksikon med '''[[åpent innhold]]'''. Det betyr at innholdet er fritt tilgjengelig for enhver å distribuere og bruke. Arbeidet med å samle, skrive og organisere innholdet til Moss byleksikon har pågått gjennom mange år, og leksikonet ble offisielt lansert og gitt som gave fra [[Selskabet til Moss Bys Vel]] til befolkningen i Moss den 14. juni 2014. Det er i øyeblikket {{NUMBEROFARTICLES}} artikler og {{NUMBEROFFILES}} bilder innenfor en rekke [[Spesial:Categories|kategorier]].
+
[[Moss byleksikon]] er nøyaktig som [http://wikipedia.no Wikipedia] et prosjekt hvor man skriver og bruker en [http://no.wikipedia.org/wiki/Encyklopedi encyklopedi] sammen. Målet er og har vært å lage et leksikon med åpent innhold. Det betyr at innholdet er fritt tilgjengelig for enhver å distribuere og bruke. Arbeidet med å samle, skrive og organisere innholdet til Moss byleksikon har pågått gjennom mange år, og leksikonet ble offisielt lansert og gitt som gave fra [[Selskabet til Moss Bys Vel]] til befolkningen i Moss den 14. juni 2014. Det er i øyeblikket {{NUMBEROFARTICLES}} artikler og {{NUMBEROFFILES}} bilder innenfor en rekke [[Spesial:Categories|kategorier]].
  
 
===Du kan delta===
 
===Du kan delta===

Revisjonen fra 13. jun. 2014 kl. 09:32

Velkommen til Moss byleksikon!

Moss byleksikon er nøyaktig som Wikipedia et prosjekt hvor man skriver og bruker en encyklopedi sammen. Målet er og har vært å lage et leksikon med åpent innhold. Det betyr at innholdet er fritt tilgjengelig for enhver å distribuere og bruke. Arbeidet med å samle, skrive og organisere innholdet til Moss byleksikon har pågått gjennom mange år, og leksikonet ble offisielt lansert og gitt som gave fra Selskabet til Moss Bys Vel til befolkningen i Moss den 14. juni 2014. Det er i øyeblikket 2 550 artikler og 1 432 bilder innenfor en rekke kategorier.

Du kan delta

I startfasen vil ikke redigeringsfunksjonen være tilgjengelig, men i løpet av kort tid vil det være mulig å registrere seg som bruker og redigere artikler i Moss byleksikon. Det er svært enkelt å legge inn og redigere artikler i Moss byleksikon. Vi kommer med ionformasjon om hvordan dette gjøres så snart funksjonen aktiveres.