Forskjell mellom versjoner av «Moss menighet»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Moss menighet''' tilhører ''Vestre Borgesyssel prosti''. Menigheten har et bredt aktivitetstilbud for voksne og barn, med flere kor, ungdomsklubb, kafé, formiddagstreff for eldre, foruten gudstjenestene hver søndag. Har sorggruppe og besøkstjeneste.
+
'''Moss Menighet''' tilhører Vestre Borgesyssel prosti. Menigheten har et bredt aktivitetstilbud for voksne og barn, med flere kor, ungdomsklubb, kafé, formiddagstreff for eldre, foruten gudstjenestene hver søndag. Har også sorggruppe og besøkstjeneste. Fikk menighetslokaler i Hygeabygget, [[Dronningens gate]] 23, i 1968, men flyttet til [[Bedehuset]] i [[Kransen]] i 2007, da det ble døpt om til [[Arena]] kirke- og kultursenter.
 +
 
 +
'''Kilde:'''
 +
* Moss menighetskontor
 +
 
 +
 
  
'''Kilde''':
 
  
Moss menighetskontor
 
 
-----------
 
-----------
 
Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt ([[EV]])
 
Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt ([[EV]])
  
Denne siden er sist redigert av [[Bruker:EV|EV]] 28. mai 2014 kl. 05:23 (UTC)
 
  
 
[[Kategori: Kirker og trossamfunn]]
 
[[Kategori: Kirker og trossamfunn]]

Revisjonen fra 8. jun. 2014 kl. 23:34

Moss Menighet tilhører Vestre Borgesyssel prosti. Menigheten har et bredt aktivitetstilbud for voksne og barn, med flere kor, ungdomsklubb, kafé, formiddagstreff for eldre, foruten gudstjenestene hver søndag. Har også sorggruppe og besøkstjeneste. Fikk menighetslokaler i Hygeabygget, Dronningens gate 23, i 1968, men flyttet til Bedehuset i Kransen i 2007, da det ble døpt om til Arena kirke- og kultursenter.

Kilde:

  • Moss menighetskontor
Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt (EV)