Forskjell mellom versjoner av «Personalpartner»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Personalpartner'''ligger i Carlbergveien 5 i Rygge, med en avdeling i Torggata i Moss sentrum. Opprinnelig het firmaet [[Masvo]], men skiftet navn til Personalpartner i 2012. Bedriften eies av kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler.  
+
'''Personalpartner''' ligger i [[Carlbergveien]] 5 i Rygge, med en avdeling i [[Torggata]] i Moss sentrum. Opprinnelig het firmaet [[Masvo]], men skiftet navn til Personalpartner i 2012. Bedriften eies av kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler.  
 
De fast ansatte i Personalpartner skal legge til rette for at mennesker som er utenfor det ordinære arbeidslivet likevel kan delta aktivt.
 
De fast ansatte i Personalpartner skal legge til rette for at mennesker som er utenfor det ordinære arbeidslivet likevel kan delta aktivt.
  
 
Masvo ble etablert i 1990 i forbindelse med reformen for psykisk utviklingshemmede.  
 
Masvo ble etablert i 1990 i forbindelse med reformen for psykisk utviklingshemmede.  
Bedriftens virksomhet er organisert i fire hovedområder: 1: Varig tilrettelagt arbeid for arbeidstakere som har uførepensjon. Arbeidsplassene er organisert i mindre enheter av produksjon og servicearbeid. 2. ''Arbeidspraksis i skjermet virksomhet'' tilbyr arbeidspraksis for yrkeshemmede med usikre forutsetninger for ordinært arbeid. Bedriften kartlegger og utprøver yrkeshemmedes muligheter i forhold til lønnet arbeid, skole eller andre løsninger. 3. ''Arbeid med Bistand'' hjelper arbeidssøkere ut i arbeid gjennom å finne riktig jobb i forhold til den enkeltes forutsetninger og ressurser. 4: ''PersonalBistand'' selger konsulenttjenester til næringslivet innenfor området forebyggende arbeid. Hensikten er å hindre utstøtning fra næringslivet.  
+
Bedriftens virksomhet er organisert i fire hovedområder:  
 +
 
 +
# Varig tilrettelagt arbeid for arbeidstakere som har uførepensjon. Arbeidsplassene er organisert i mindre enheter av produksjon og servicearbeid.  
 +
# ''Arbeidspraksis i skjermet virksomhet'' tilbyr arbeidspraksis for yrkeshemmede med usikre forutsetninger for ordinært arbeid. Bedriften kartlegger og utprøver yrkeshemmedes muligheter i forhold til lønnet arbeid, skole eller andre løsninger.  
 +
# ''Arbeid med Bistand'' hjelper arbeidssøkere ut i arbeid gjennom å finne riktig jobb i forhold til den enkeltes forutsetninger og ressurser.  
 +
# ''PersonalBistand'' selger konsulenttjenester til næringslivet innenfor området forebyggende arbeid. Hensikten er å hindre utstøtning fra næringslivet.  
 +
 
  
 
'''Kilde:'''  
 
'''Kilde:'''  
 
* Kristian Leines
 
* Kristian Leines
 +
 +
 
------
 
------
 
Skrevet av Elisabeth Vogt
 
Skrevet av Elisabeth Vogt
  
 
[[Kategori: Bedrifter]]
 
[[Kategori: Bedrifter]]

Revisjonen fra 11. jun. 2017 kl. 22:46

Personalpartner ligger i Carlbergveien 5 i Rygge, med en avdeling i Torggata i Moss sentrum. Opprinnelig het firmaet Masvo, men skiftet navn til Personalpartner i 2012. Bedriften eies av kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler. De fast ansatte i Personalpartner skal legge til rette for at mennesker som er utenfor det ordinære arbeidslivet likevel kan delta aktivt.

Masvo ble etablert i 1990 i forbindelse med reformen for psykisk utviklingshemmede. Bedriftens virksomhet er organisert i fire hovedområder:

  1. Varig tilrettelagt arbeid for arbeidstakere som har uførepensjon. Arbeidsplassene er organisert i mindre enheter av produksjon og servicearbeid.
  2. Arbeidspraksis i skjermet virksomhet tilbyr arbeidspraksis for yrkeshemmede med usikre forutsetninger for ordinært arbeid. Bedriften kartlegger og utprøver yrkeshemmedes muligheter i forhold til lønnet arbeid, skole eller andre løsninger.
  3. Arbeid med Bistand hjelper arbeidssøkere ut i arbeid gjennom å finne riktig jobb i forhold til den enkeltes forutsetninger og ressurser.
  4. PersonalBistand selger konsulenttjenester til næringslivet innenfor området forebyggende arbeid. Hensikten er å hindre utstøtning fra næringslivet.


Kilde:

  • Kristian LeinesSkrevet av Elisabeth Vogt