Forskjell mellom versjoner av «Personalpartner»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Personalpartner''', se Masvo.)
 
Linje 1: Linje 1:
'''Personalpartner''', se [[Masvo]].
+
'''Personalpartner''',
 +
ligger i Carlbergveien 5, Rygge. Opprinnelig het firmaet [[Masvo]], men skiftet navn til Personalpartner i 2012. Bedriften eies av kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler.
 +
Personalpartner skal legge til rette for at mennesker som er utenfor det ordinære arbeidslivet likevel kan delta aktivt.
 +
 
 +
Masvo ble etablert i 1990 i forbindelse med reformen for psykisk utviklingshemmede.
 +
Bedriftens virksomhet er organisert i fire hovedområder: Varig tilrettelagt arbeid for arbeidstakere som har uførepensjon. Arbeidsplassene er organisert i mindre enheter av produksjon og servicearbeid. Arbeidspraksis i skjermet virksomhet tilbyr arbeidspraksis for yrkeshemmede med usikre forutsetninger for ordinært arbeid. Bedriften kartlegger og utprøver yrkeshemmedes muligheter i forhold til lønnet arbeid, skole eller andre løsninger. ''Arbeid med Bistand'' hjelper arbeidssøkere ut i arbeid gjennom å finne riktig jobb i forhold til den enkeltes forutsetninger og ressurser. ''PersonalBistand'' selger konsulenttjenester til næringslivet innenfor området forebyggende arbeid. Hensikten er å hindre utstøtning fra næringslivet.  
 +
 
 +
''EV''
 +
 
 +
'''Kilde:''' Kristian Leines
 +
 
 +
[[Kategori:]] Bedrifter

Revisjonen fra 12. mai 2014 kl. 10:15

Personalpartner, ligger i Carlbergveien 5, Rygge. Opprinnelig het firmaet Masvo, men skiftet navn til Personalpartner i 2012. Bedriften eies av kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler. Personalpartner skal legge til rette for at mennesker som er utenfor det ordinære arbeidslivet likevel kan delta aktivt.

Masvo ble etablert i 1990 i forbindelse med reformen for psykisk utviklingshemmede. Bedriftens virksomhet er organisert i fire hovedområder: Varig tilrettelagt arbeid for arbeidstakere som har uførepensjon. Arbeidsplassene er organisert i mindre enheter av produksjon og servicearbeid. Arbeidspraksis i skjermet virksomhet tilbyr arbeidspraksis for yrkeshemmede med usikre forutsetninger for ordinært arbeid. Bedriften kartlegger og utprøver yrkeshemmedes muligheter i forhold til lønnet arbeid, skole eller andre løsninger. Arbeid med Bistand hjelper arbeidssøkere ut i arbeid gjennom å finne riktig jobb i forhold til den enkeltes forutsetninger og ressurser. PersonalBistand selger konsulenttjenester til næringslivet innenfor området forebyggende arbeid. Hensikten er å hindre utstøtning fra næringslivet.

EV

Kilde: Kristian Leines

[[Kategori:]] Bedrifter