Forskjell mellom versjoner av «Power Controls»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
m
 
Linje 1: Linje 1:
 
   
 
   
'''Power Controls AS ''',holder til i Skredderveien 12 i Moss.
+
'''Power Controls AS ''', Skredderveien 12 i Moss. Bedriften leverer anlegg for strøm på steder der det ikke finnes nett-strøm ute i "villmarka", til et vidt spekter av strømforbrukere. F.eks. Meteorologisk Institutt, Forsvaret, til skredovervåking og maskiner til andre viktige oppgaver. Bedriften designer, produserer og installerer hybrid-systemer basert på energi fra sol, vind, aggregat og/eller brenselceller. Driftssikre løsninger er installert i hele landet, og de fleste overvåkes døgnet rundt av en driftssentral. Avanserte alarm-funksjoner via SMS og epost direkte til bedriften og lokal, anleggsansvarlig person.
Maskinforhandler. Tjenester og produkter for industrien, Detaljister for apparater, for bildeler og bilutstyr, for elektrisk utstyr, og belysning.   
+
. Tjenester og produkter for industrien, Detaljister for apparater, for bildeler og bilutstyr, for elektrisk utstyr, og belysning.   
 
Leverer mobil og alternativ energi. Solcellepanel, vindgeneratorer, ladere, omformere, invertere, strømforsyninger, LED-lys, aggregat, batterier, kabel osv. Bedriften er en Sunwind Faghandel med butikk.
 
Leverer mobil og alternativ energi. Solcellepanel, vindgeneratorer, ladere, omformere, invertere, strømforsyninger, LED-lys, aggregat, batterier, kabel osv. Bedriften er en Sunwind Faghandel med butikk.
  
EV
+
Kilde:
 +
* Bedriftens hjemmeside
 +
----
 +
Skrevet av Elisabeth Vogt ([[EV]])
  
 
[[Kategori: Bedrifter]]
 
[[Kategori: Bedrifter]]

Nåværende revisjon fra 29. mai 2014 kl. 05:34

Power Controls AS , Skredderveien 12 i Moss. Bedriften leverer anlegg for strøm på steder der det ikke finnes nett-strøm ute i "villmarka", til et vidt spekter av strømforbrukere. F.eks. Meteorologisk Institutt, Forsvaret, til skredovervåking og maskiner til andre viktige oppgaver. Bedriften designer, produserer og installerer hybrid-systemer basert på energi fra sol, vind, aggregat og/eller brenselceller. Driftssikre løsninger er installert i hele landet, og de fleste overvåkes døgnet rundt av en driftssentral. Avanserte alarm-funksjoner via SMS og epost direkte til bedriften og lokal, anleggsansvarlig person. . Tjenester og produkter for industrien, Detaljister for apparater, for bildeler og bilutstyr, for elektrisk utstyr, og belysning. Leverer mobil og alternativ energi. Solcellepanel, vindgeneratorer, ladere, omformere, invertere, strømforsyninger, LED-lys, aggregat, batterier, kabel osv. Bedriften er en Sunwind Faghandel med butikk.

Kilde:

  • Bedriftens hjemmeside

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)