Forskjell mellom versjoner av «Punkt Ø»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Punkt Ø''' består biennalen [[Momentum]] og [[Galleri F 15]], og har utstillingslokaler på Alby og i det gamle bryggeriet i Henrik Gernes gate
+
'''Punkt Ø''' er fylkesgalleri for Østfold, og består av [[Galleri F 15]], og kunstbiennalen [[Momentum]]. Visningsstedene er på Alby og Momentum kunsthall, som ligger i det gamle bryggeriet i Henrik Gernes gate. Hallen ble tatt i bruk som visningssted for kunst fra Momentum i 2004.
 
+
Punkt Ø kjøpte de tidligere bryggeribygningene i 2009 og har siden da lagt ned store ressurser i oppgradering og tilrettelegging for kunstutstillinger.  
Tidligere bryggeri som ble tatt i bruk som visningssted for kunst fra MOMENTUM 2004.
+
Punkt Ø viser også utstillinger i de andre kommunene i Østfold gjennom Kunstarena Østfold. ''EV''
+
[[Kategori: Gallerier]]
Punkt Ø kjøpte bygningene i 2009 og har siden da lagt ned store ressurser i oppgradering og tilrettelegging for kunstutstillinger.
 
 
Momentum kunsthall er hovedarenaen til MOMENTUM
 
 
 
Galleri F 15 har som intensjon å vise det beste av nasjonal og internasjonal samtidskunst. Gjennom året avvikles utstillinger som favner både bredden og ytterpunktene i mylderet av kunstneriske uttrykksformer.
 
 
 
Formidling
 
Galleri F 15 tilbyr omvisninger, kurs og kulturaktiviteter og fokuserer særlig på kunstformidling til barn og unge. Bredde og kvalitet står sentralt i utformingen av alle publikumstilbud, og vår stab er stadig oppdatert på utviklingen innen dagens kunstscene og med formidlingsarbeidet ved sammenlignbare institusjoner.
 

Revisjonen fra 11. mai 2012 kl. 14:49

Punkt Ø er fylkesgalleri for Østfold, og består av Galleri F 15, og kunstbiennalen Momentum. Visningsstedene er på Alby og Momentum kunsthall, som ligger i det gamle bryggeriet i Henrik Gernes gate. Hallen ble tatt i bruk som visningssted for kunst fra Momentum i 2004. Punkt Ø kjøpte de tidligere bryggeribygningene i 2009 og har siden da lagt ned store ressurser i oppgradering og tilrettelegging for kunstutstillinger. Punkt Ø viser også utstillinger i de andre kommunene i Østfold gjennom Kunstarena Østfold. EV