Forskjell mellom versjoner av «Stena Recykling»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
 
(7 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
 
'''Stena Recycling''', Osloveien 59 og 63, Moss
 
'''Stena Recycling''', Osloveien 59 og 63, Moss
  
Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i Stena Metall-konsernet. Gjennom innovative og kostnadseffektive løsninger gjenvinner og foredler vi avfall fra alle bransjer som for eksempel verksted- og annen industri, kraft- og energibransjen, detaljhandel, kontor, helsevesen og kommuner. Vi tilbyr også relaterte tjenester som internlogistikk, opplæring og sikkerhetsrådgivning
+
Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i det svenske Stena Metall-konsernet. Konsernet kjøpte [[Aanerød AS]] i Osloveien i 2011. Syv år senere solgte bedriften eiendommen i Osloveien og kjøpte bedriften [[Agro Nova]] på Solgård for å flytte hele virksomheten dit i 2020. Eiendommen i Osloveien skal utvikles til boliger.  
Stena Recycling er en del av Stena Metall-konsernet som bedriver gjenvinning i fem geografiske markeder i selskap samlet under navnet Stena Recycling.
 
  
Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer.
+
Stena Recykling tar seg av alt fra innsamling og transporter, til foredling og gjenvinning av alle typer avfall.
 +
Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer. Bedriften er en del av Stena Metall-konsernet.
  
Sammen kan vi utforme og tilpasse gjenvinningsløsninger for din bedrift. Vi utvikler innovative løsninger som gir merverdi til deg gjennom gjenvinningskjeden: fra transport og praktisk gjenvinning, inklusiv avfallsrelaterte tjenester som opplæring, rådgivning og outsourcing, til IT-støtte og rapportering. Med våre løsninger ønsker vi å skape en effektiv og lønnsom avfallsøkonomi, miljønytte og høy sikkerhet for deg som kunde. På denne måten bidrar vi til din miljøprofil og konkurranseevne
+
'''Kilde:'''
2. Ressursoptimalisering
+
* Bedriftens hjemmeside
 +
* Moss Avis
  
I vårt tilbud vurderer vi alltid hvordan man kan spare ressurser i form av tid og krefter.
+
---
  
3. UTDANNING OG INFORMASJON
+
[[EV]]
  
Stena tilbyr informasjon, rådgivning og motiverende programmer som gjør avfallshåndteringen enklere, sikrere og mer effektiv. Et eksempel er skreddersydd kildesorteringshåndbok.
+
[[Kategori: Bedrifter]]
 
 
4. Håndtering av alle typer avfall
 
 
 
Vi tar oss av alt fra innsamling og transporter, til foredling og gjenvinning av alle typer avfall. Det gjør det enklere for deg - du trenger ikke å administrere flere kontakter og kontantstrømmer.
 
 
 
5. RAPPORTERING OG OPPFØLGING
 
 
 
Stena hjelper deg med å ha full kontroll over data, volum og kostnader. Det gjør det enklere for deg å lage miljørapporter og kan også danne grunnlag for videre utvikling og forbedring av din avfallshåndtering.
 

Nåværende revisjon fra 3. apr. 2020 kl. 06:44

Stena Recycling, Osloveien 59 og 63, Moss

Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i det svenske Stena Metall-konsernet. Konsernet kjøpte Aanerød AS i Osloveien i 2011. Syv år senere solgte bedriften eiendommen i Osloveien og kjøpte bedriften Agro Nova på Solgård for å flytte hele virksomheten dit i 2020. Eiendommen i Osloveien skal utvikles til boliger.

Stena Recykling tar seg av alt fra innsamling og transporter, til foredling og gjenvinning av alle typer avfall. Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer. Bedriften er en del av Stena Metall-konsernet.

Kilde:

  • Bedriftens hjemmeside
  • Moss Avis

---

EV