Forskjell mellom versjoner av «Stena Recykling»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
 
(3 mellomliggende revisjoner av samme bruker vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
 
'''Stena Recycling''', Osloveien 59 og 63, Moss
 
'''Stena Recycling''', Osloveien 59 og 63, Moss
  
Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i Stena Metall-konsernet. Konsernet kjøpte [[Aanerød AS]] i 2011. Bedriften tar seg av alt fra innsamling og transporter, til foredling og gjenvinning av alle typer avfall. Stena Recycling er en del av Stena Metall-konsernet som bedriver gjenvinning i fem geografiske markeder i selskap samlet under navnet Stena Recycling.
+
Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i det svenske Stena Metall-konsernet. Konsernet kjøpte [[Aanerød AS]] i Osloveien i 2011. Syv år senere solgte bedriften eiendommen i Osloveien og kjøpte bedriften [[Agro Nova]] på Solgård for å flytte hele virksomheten dit i 2020. Eiendommen i Osloveien skal utvikles til boliger.  
  
Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer.
+
Stena Recykling tar seg av alt fra innsamling og transporter, til foredling og gjenvinning av alle typer avfall.
 +
Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer. Bedriften er en del av Stena Metall-konsernet.
  
Stena Recycling har innovative løsninger for alle typer avfall, enten avfallet oppstår i samfunnet, i store bedrifter eller i mindre nisjebedrifter.
+
'''Kilde:'''
 +
* Bedriftens hjemmeside
 +
* Moss Avis
  
Skrevet av Elisabeth Vogt
+
---
  
'''Kilde:''' Bedriftens hjemmeside
+
[[EV]]
  
 
[[Kategori: Bedrifter]]
 
[[Kategori: Bedrifter]]

Nåværende revisjon fra 3. apr. 2020 kl. 06:44

Stena Recycling, Osloveien 59 og 63, Moss

Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i det svenske Stena Metall-konsernet. Konsernet kjøpte Aanerød AS i Osloveien i 2011. Syv år senere solgte bedriften eiendommen i Osloveien og kjøpte bedriften Agro Nova på Solgård for å flytte hele virksomheten dit i 2020. Eiendommen i Osloveien skal utvikles til boliger.

Stena Recykling tar seg av alt fra innsamling og transporter, til foredling og gjenvinning av alle typer avfall. Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer. Bedriften er en del av Stena Metall-konsernet.

Kilde:

  • Bedriftens hjemmeside
  • Moss Avis

---

EV