Stena Recykling

Fra Moss byleksikon
Revisjon per 8. aug. 2014 kl. 19:00 av EV (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigeringHopp til søk

Stena Recycling, Osloveien 59 og 63, Moss

Stena Recycling er et gjenvinningsselskap og inngår i Stena Metall-konsernet. Gjennom innovative og kostnadseffektive løsninger gjenvinner og foredler vi avfall fra alle bransjer som for eksempel verksted- og annen industri, kraft- og energibransjen, detaljhandel, kontor, helsevesen og kommuner. Vi tilbyr også relaterte tjenester som internlogistikk, opplæring og sikkerhetsrådgivning Stena Recycling er en del av Stena Metall-konsernet som bedriver gjenvinning i fem geografiske markeder i selskap samlet under navnet Stena Recycling.

Stena Recycling har et stort nettverk av filialer og totalt finnes det nesten 200 anlegg i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen, der avfall fra hele samfunnet foredles til nye råvarer.

Sammen kan vi utforme og tilpasse gjenvinningsløsninger for din bedrift. Vi utvikler innovative løsninger som gir merverdi til deg gjennom gjenvinningskjeden: fra transport og praktisk gjenvinning, inklusiv avfallsrelaterte tjenester som opplæring, rådgivning og outsourcing, til IT-støtte og rapportering. Med våre løsninger ønsker vi å skape en effektiv og lønnsom avfallsøkonomi, miljønytte og høy sikkerhet for deg som kunde. På denne måten bidrar vi til din miljøprofil og konkurranseevne 2. Ressursoptimalisering

I vårt tilbud vurderer vi alltid hvordan man kan spare ressurser i form av tid og krefter.

3. UTDANNING OG INFORMASJON

Stena tilbyr informasjon, rådgivning og motiverende programmer som gjør avfallshåndteringen enklere, sikrere og mer effektiv. Et eksempel er skreddersydd kildesorteringshåndbok.

4. Håndtering av alle typer avfall

Vi tar oss av alt fra innsamling og transporter, til foredling og gjenvinning av alle typer avfall. Det gjør det enklere for deg - du trenger ikke å administrere flere kontakter og kontantstrømmer.

5. RAPPORTERING OG OPPFØLGING

Stena hjelper deg med å ha full kontroll over data, volum og kostnader. Det gjør det enklere for deg å lage miljørapporter og kan også danne grunnlag for videre utvikling og forbedring av din avfallshåndtering.

RETURPAPIR


ANNET AVFALL


BESTILLINGSSKJEMA


Stena Recycling Norge Alle Avfallstyper

Alle AvfallstyperStena Recycling har innovative løsninger for alle typer avfall, enten avfallet oppstår i samfunnet, i store bedrifter eller i mindre nisjebedrifter.

Det finnes mange som kan samle inn avfall, men med Stena får du en avfallspartner som har lang erfaring og god kunnskap. Vi sørger for at avfallet gjenvinnes på best mulig måte.

Hver kunde har sine egne behov og utfordringer. Stena skaper innovative, skreddersydde løsninger som passer nettopp din virksomhet og ditt avfall.

I menyen til venstre finner du mer informasjon om respektive avfallstyper.