Forskjell mellom versjoner av «Teknoglass»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Teknoglass''' Etablert i 1945/46 som et datterselskap av Moss Glasværk, for å produsere glassvarer utenom glassemballasje. Til å begynne med vannglass, bygningssten og isolatorer av…)
 
Linje 1: Linje 1:
 +
'''Teknoglass'''
 +
Etablert i 1945/46 som et datterselskap av Moss Glasværk, for å produsere glassvarer utenom glassemballasje. Til å begynne med vannglass, bygningssten og isolatorer av glass, og senere blant annet fasadeplater og skoletavler. Våren 1978 flyttet Teknoglass til Strandpromenaden, og i 1988 ble bedriften solgt til Fjeldhammer Bruk AS.
  
'''Teknoglass'''
+
'''Se også''': [[Moss Glasværk]]
Etablert i 1945/46 som et datterselskap av Moss Glasværk, for å produsere glassvarer utenom glassemballasje. Til å begynne med vannglass, bygningssten og isolatorer av glass, og senere blant annet fasadeplater og skoletavler. Våren 1978 flyttet Teknoglass til Strandpromenaden, og i 1988 ble bedriften solgt til Fjeldhammer Bruk AS. Se også [[Moss Glasværk]] '''Kilde:''' Bjørnar Berger.
+
 
 +
 
 +
'''Kilde:''' Bjørnar Berger.
 +
 
 +
[[Kategori: Bedrifter]]

Revisjonen fra 15. des. 2012 kl. 14:25

Teknoglass Etablert i 1945/46 som et datterselskap av Moss Glasværk, for å produsere glassvarer utenom glassemballasje. Til å begynne med vannglass, bygningssten og isolatorer av glass, og senere blant annet fasadeplater og skoletavler. Våren 1978 flyttet Teknoglass til Strandpromenaden, og i 1988 ble bedriften solgt til Fjeldhammer Bruk AS.

Se også: Moss Glasværk


Kilde: Bjørnar Berger.