Forskjell mellom versjoner av «Teknoglass»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
m
 
Linje 1: Linje 1:
'''Teknoglass'' ble etablert i 1945/46 som et datterselskap av Moss Glasværk, for å produsere andre glassvarer enn glassemballasje. Til å begynne med vannglass, bygningssten og isolatorer av glass, og senere blant annet fasadeplater og skoletavler. Våren 1978 flyttet Teknoglass til Strandpromenaden, og i 1988 ble bedriften solgt til Fjeldhammer Bruk AS.  
+
'''Teknoglass''' ble etablert i Moss i 1945/46 som et datterselskap av Moss Glasværk, for å produsere andre glassvarer enn glassemballasje. Til å begynne med vannglass, bygningssten og isolatorer av glass, og senere blant annet fasadeplater og skoletavler. Våren 1978 flyttet Teknoglass til Strandpromenaden, og i 1988 ble bedriften solgt til Fjeldhammer Bruk AS.  
  
 
'''Se også''': [[Moss Glasværk]]
 
'''Se også''': [[Moss Glasværk]]
  
  
'''Kilde:''' Bjørnar Berger.
+
'''Kilde:'''  
 +
* Bjørnar Berger.
 +
------
 +
Skrevet av Elisabeth Vogt ([[EV]])
  
 
[[Kategori: Bedrifter]]
 
[[Kategori: Bedrifter]]

Nåværende revisjon fra 29. mai 2014 kl. 19:52

Teknoglass ble etablert i Moss i 1945/46 som et datterselskap av Moss Glasværk, for å produsere andre glassvarer enn glassemballasje. Til å begynne med vannglass, bygningssten og isolatorer av glass, og senere blant annet fasadeplater og skoletavler. Våren 1978 flyttet Teknoglass til Strandpromenaden, og i 1988 ble bedriften solgt til Fjeldhammer Bruk AS.

Se også: Moss Glasværk


Kilde:

  • Bjørnar Berger.

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)