Forskjell mellom versjoner av «Tempo Moss IF»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Tempo Moss IF''' er i utgangspunktet en fotbsallklubb for funksjonshemmede, men driver også med mange andre aktiviteter. Det sosiale samværet er viktigst, og at brukerne får bære m…)
 
 
(4 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Tempo Moss IF'''
+
'''Tempo Moss IF''' er i utgangspunktet en fotballklubb for funksjonshemmede, men driver også med mange andre aktiviteter.   Det sosiale samværet er viktigst, og at brukerne får være med på turer. Så kommer fotballen etter hvert. Klubben er basert på frivillighet, enten det er spillere, trenere, ledere, støttemedlemmer eller sponsorer.  
er i utgangspunktet en fotbsallklubb for funksjonshemmede, men driver også med mange andre aktiviteter.
 
Det sosiale samværet er viktigst, og at brukerne får bære med på turer. Så kommer fotballen etter hvert. Klubben er basert på frivillighetn enten der er spillere, trenere, ledere, støttemdlemmer eller sponsorer
 
Klubben tar imot spillere med alle diganser bare de kan sparke en ball. Både funksjonshjemmede og funksjonsfriske er velkommen.
 
 
   
 
   
'''EV'''
+
Klubben tar imot spillere med alle diagnoser, bare de kan sparke en ball. Både funksjonshemmede og funksjonsfriske er velkommen. Tempo har mottatt flere priser, både [[Mossianaprisen]] i 2010, Østfold Fylkeskommunes hederspris i 2011 og Landsturneringens hederspris for Fair Play i 2912.
  
'''Kilde:''' Klubbens hjemmeside
+
'''Kilde:'''  
 +
* Klubbens hjemmeside
 +
-------
 +
Skrevet av Elisabeth Vogt ([[EV]])
  
[[Kategori: Forennger/klubber]]
+
[[Kategori: Foreninger/klubber]]

Nåværende revisjon fra 29. mai 2014 kl. 14:55

Tempo Moss IF er i utgangspunktet en fotballklubb for funksjonshemmede, men driver også med mange andre aktiviteter. Det sosiale samværet er viktigst, og at brukerne får være med på turer. Så kommer fotballen etter hvert. Klubben er basert på frivillighet, enten det er spillere, trenere, ledere, støttemedlemmer eller sponsorer.

Klubben tar imot spillere med alle diagnoser, bare de kan sparke en ball. Både funksjonshemmede og funksjonsfriske er velkommen. Tempo har mottatt flere priser, både Mossianaprisen i 2010, Østfold Fylkeskommunes hederspris i 2011 og Landsturneringens hederspris for Fair Play i 2912.

Kilde:

  • Klubbens hjemmeside

Skrevet av Elisabeth Vogt (EV)