Forskjell mellom versjoner av «Varnafestivalen»

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
(Ny side: '''Varnafestivalen''' ble første gang arrangert i 2013 med konserter i Nesparken og i Tivoli Amfi. Både lokale og nasjonale artister deltar, og meningen er at festivalen skal passe for b…)
 
 
(3 mellomliggende revisjoner av 2 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Varnafestivalen''' ble første gang arrangert i 2013 med konserter i Nesparken og i Tivoli Amfi. Både lokale og nasjonale artister deltar, og meningen er at festivalen skal passe for både unge og eldre.
+
'''Varnafestivalen''' ble første gang arrangert i 2013 med konserter i [[Nesparken]] og i [[Tivoli Amfi]]. Den ble i 2014 arrangert 10. til 12. juli og var i ferd med å bli en fast sommertradisjon. Men allerede i 2015 ble Varnafestivalen avlyst på grunn av pengemangel, driftsselskap ble slått konkurs og samme høst fant arrangørene ut at de ville gi opp.
Bak festivalen står brødrene Jesper og Simen Herning, med god hjelp fra mange andre frivillige som ønsker å skape et arrangement der musikk, mat og god stemning står i fokus. Meningen er at dette skal bli en fast sommertradisjon i Moss.
 
  
''EV''
 
  
'''Kilde:''' Varnafestivalens hjemmeside
+
'''Kilder:'''
 +
* Varnafestivalens hjemmeside
 +
* Moss Dagblad
  
[[Kategori: kultur]]
+
 
 +
----
 +
Artikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt ([[EV]])
 +
 
 +
[[Kategori: Festivaler]]
 +
[[Kategori: Musikk]]
 +
[[Kategori: Kultur]]

Nåværende revisjon fra 4. des. 2015 kl. 12:57

Varnafestivalen ble første gang arrangert i 2013 med konserter i Nesparken og i Tivoli Amfi. Den ble i 2014 arrangert 10. til 12. juli og var i ferd med å bli en fast sommertradisjon. Men allerede i 2015 ble Varnafestivalen avlyst på grunn av pengemangel, driftsselskap ble slått konkurs og samme høst fant arrangørene ut at de ville gi opp.


Kilder:

  • Varnafestivalens hjemmeside
  • Moss DagbladArtikkelen er skrevet av: Elisabeth Vogt (EV)