Morsa aquavit: Forskjell mellom sideversjoner
Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
Ny side: '''MORSA AQUAVIT''' |
Ingen redigeringsforklaring |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
'''MORSA AQUAVIT''' | '''MORSA AQUAVIT''' Morsa Aquavit er produsert etter en originaloppskrift fra 1833 og relansert i år 2000. Den er modnet på sherryfat og er kraftig krydret med innslag av karve, samt anis, fenikkel og humle. Aquaviten passer godt til norsk tradisjonsmat og anbefales å serveres ved 12-14 grader |
Sideversjonen fra 13. jan. 2013 kl. 09:31
MORSA AQUAVIT Morsa Aquavit er produsert etter en originaloppskrift fra 1833 og relansert i år 2000. Den er modnet på sherryfat og er kraftig krydret med innslag av karve, samt anis, fenikkel og humle. Aquaviten passer godt til norsk tradisjonsmat og anbefales å serveres ved 12-14 grader