Morsa aquavit: Forskjell mellom sideversjoner

Fra Moss byleksikon
Hopp til navigeringHopp til søk
IT (diskusjon | bidrag)
Ny side: '''MORSA AQUAVIT'''
 
IT (diskusjon | bidrag)
Ingen redigeringsforklaring
Linje 1: Linje 1:
'''MORSA AQUAVIT'''
'''MORSA AQUAVIT''' Morsa Aquavit er produsert etter en originaloppskrift fra 1833 og relansert i år 2000. Den er modnet på sherryfat og er kraftig krydret med innslag av karve, samt anis, fenikkel og humle. Aquaviten passer godt til norsk tradisjonsmat og anbefales å serveres ved 12-14 grader

Sideversjonen fra 13. jan. 2013 kl. 09:31

MORSA AQUAVIT Morsa Aquavit er produsert etter en originaloppskrift fra 1833 og relansert i år 2000. Den er modnet på sherryfat og er kraftig krydret med innslag av karve, samt anis, fenikkel og humle. Aquaviten passer godt til norsk tradisjonsmat og anbefales å serveres ved 12-14 grader